facebook instagram twitter viber licenciranje zrscg
Rukometni savez
Crne Gore

"Moram pohvaliti sve igrače, svi su dali doprinos"

seniori
Selektor Vlado Šola zadovoljan nakon pobjede protiv Rumunije u prijateljskom meču u okviru EHF sedmice.

„Lavovi“ su bili ubjedljivi protiv Rumunije (38:28) u prijateljskom meču u Podgorici koji je odigran u okviru EHF sedmice.

Selektor Vlado Šola bio je zadovoljan pobjedom, koja mu kao i svaka znači.

“Meni svaka pobjeda puno znači. Nažalost na početku mog mandata izgubili smo od Bosne i Hercegovine, ali to je bio početak našeg rada. Sada smo se bolje upoznali, prezadovoljan sam današnjom utakmicom, ali jasno da uvijek može bolje“, započeo je Šola.

U prvom poluvremenu bilo je uspona i padova, naš tim se prvo odvojio, a potom dozvolio Rumunima da se vrate. Selektor ističe da se u prvom dijelu igre isprobala nova odbrana.

“Insistirali smo na novoj odbrani u prvom poluvremenu, ali pošto je ona nova s obzirom da smo odradili samo dva-tri treninga, pokazalo se da je 6-0 odbrana kud i kamo bolja u ovom trenutku i tu smo nakon početnog vođstva malo pali, kad sam promijenio na 5-1 i izrotirao više ove igrače koje sam zvao da ih vidim šta i kako mogu. Jako sam zadovoljan sa drugim poluvremenom, ali ne mogu reći da sam nezadovoljan sa prvim. Ono je bilo solidno, uigravanje nekih naših taktičkih varijanti. Moram pohvaliti sve, svi su dali svoj doprinos“, smatra selektor.

Ističe da na svakom okupljanju želi da vidi makar jednog novog igrača kako bi za Evropsko prvenstvo napravio najbolju selekciju.

“Od prvog dana od kad sam ovdje insistiram na tome da u svakom okupljanju izbacimo nekog novog i da mu damo šansu da igra pa da imamo neke zaključke do decembra kada ćemo zvati igrače na pripreme i onda da tu bude kvalitetan rad i da napravimo najbolju moguću selekciju za Evropsko prvenstvo“, zaključio je hrvatski stručnjak.

facebook instagram twitter viber licenciranje
×