facebook instagram twitter viber licenciranje zrscg
Rukometni savez
Crne Gore

„Hummel“ i u naredne četiri godine sponzor opreme Rukometnog saveza Crne Gore

seniori
Savez želi da informiše javnost da je potpisan novi ugovor o saradnji sa danskim brendom sportske opreme.

„Hummel“ će i u naredne četiri godine biti sponzor opreme Rukometnog saveza Crne Gore!

Savez želi da informiše javnost da je potpisan novi ugovor o saradnji sa danskim brendom sportske opreme. Ugovorom koji su u Arhusu (Danska) potpisali predsjednik Saveza Petar Kapisoda i predstavnik kompanije „Hummel“ Michael Blicher Rasmussen, precizirano je da će u naredne četiri godine, sve reprezentativne selekcije nositi opremu renomiranog proizvođača.

Imajući u vidu bogatu tradiciju „Hummel“-a, te renome klubova i nacionalnih federacija koji već imaju zaključen ugovor o saradnji sa tom kompanijom, izuzetno nam je zadovoljstvo što će naše reprezentativke i reprezentativci nastaviti da nose opremu sa logom kompanije prepoznate širom planete, što je slučaj od obnove nezavisnosti 2006. godine.

- Uvjereni smo da ćemo uz veliki doprinos obje strane, ostvariti ciljeve koje smo definisali ugovorom, a koji prvenstveno obuhvataju veliki broj međunarodnih takmičenja na kojima će naše reprezentacije nastupiti u naredne četiri godine. Savez je sa „Hummel“-om prvi put ostvario saradnju nakon obnove nezavisnosti i ista je samo podignuta na viši nivo u proteklim godinama, pa je potpis novog četvorogodišnjeg ugovora, bio na obostrano zadovoljstvo – kazao je Kapisoda.

Danski brend sa sjedištem u Arhusu, osnovan je 1923. godine i primarno pokriva tržišta skandinavskih zemalja, centralne Evrope i Turske.

- Saradnjom sa Rukometnim savezom Crne Gore, jačamo naš fokus na naš brend u Evropi i širom svijeta. Hummelov DNK je ukorijenjen u timskom sportu, tako da je ovo prirodan korak za nas. Za nas je privilegija što smo bili u prilici da u protekloj deceniji sarađujemo sa RSCG, a nakon toliko vremena, naše partnerstvo je postalo samo bolje i dinamičnije – kazao je izvršni direktor kompanije „Hummel“ Allan Vad Nielsen.

facebook instagram twitter viber licenciranje
×