facebook instagram twitter viber licenciranje zrscg
Rukometni savez
Crne Gore

Obavezni seminar u Podgorici, Udruženje uručilo plakete i priznanja

seniori
Udruženje je plakete za doprinos u afirmaciji i razvoju rukometa u Crnoj Gori dodijelilo Marku Đukanoviću i Božu Mušikiću.

Obavezni seminar za rukometne trenere Rukometnog saveza Crne Gore počeo je u Podgorici.

Oko 50 trenera kojima je učešće na seminaru uslov za produžavanje i dobijanje licence za takmičarsku sezonu 2023/24, prisustvovalo je otvaranju, na kojem su se obratili predsjednica Udruženja Bobana Krstović i predsjednik Saveza Petar Kapisoda.

Udruženje je plakete za doprinos u afirmaciji i razvoju rukometa u Crnoj Gori dodijelilo Marku Đukanoviću i Božu Mušikiću.

Dobitnici priznanja za ostvarene rezultate su Bojana Popović, Zoran Roganović, Brano Božović, Igor Marković, Tatjana Jeraminok, Miloš Perović, Miloš Bošković, Vlatko Đonović, Marko Knežević, Miloš Vulićević i Vuk Kaluđerović.

Predavači na seminaru su eminentni stručnjaci - selektor Vlado Šola, trener Lovćena Pero Milošević, njegove kolege Dragan Gvozdenović i Stevo Nikočević, prof. dr Rašid Hadžić, prof. dr Dobrislav Vujović, doc. dr Jovica Petković, prof. dr Vladimir Koprivica, te međunarodne rukometne sudije Ivan Pavićević i Miloš Ražnatović.

facebook instagram twitter viber licenciranje
×