facebook instagram twitter viber licenciranje zrscg
Rukometni savez
Crne Gore

Na poziv legendarnog Dinara, "lavovi" će se pripremati na Karibima

seniori
Reprezentacija će se okupiti u nedjelju, 18. juna, dva dana će trenirati u Podgorici, nakon čega putuje u Gvadelup, jednu od francuskih prekomorskih teritorija.

Novo okupljanje „lavova“, ovog puta u kombinovanom sastavu na kojem je 16 igrača koje je za ovu akciju pozvao selektor Vlado Šola.

Reprezentacija će se naime, okupiti u nedjelju, 18. juna, dva dana će trenirati u Podgorici, nakon čega putuje u Gvadelup, jednu od francuskih prekomorskih teritorija, gdje će igrati protiv domaće selekcije koju čine igrači koji nastupaju u prvoj i drugoj francuskoj ligi.

Na spisku selektora Šole nalaze se igrači koji su imali manju minutažu u posljednjim akcijama nacionalnog tima, kao i oni koji do sada nijesu imali priliku da debituju za „lavove“ ili su bili u mlađim reprezentativnim selekcijama.

Crna Gora poziv za put u Gvadelup dobila je od proslavljenog francuskog rukometaša, jednog od najboljih odbrambenih igrača svih vremena Didije Dinara, danas trenera Ivrija, koji će biti domaćin našem nacionalnom timu tokom boravka na malom ostrvu u Karipskom moru.

facebook instagram twitter viber licenciranje
×