facebook instagram twitter viber licenciranje zrscg
Rukometni savez
Crne Gore

„Kodio“ nastavlja saradnju sa Rukometnim savezom Crne Gore

seniori
Kompanija „Kodio“ koja se bavi informacionim tehnologijama, ostaje sponzor Rukometnog saveza Crne Gore i u narednih godinu.

Uspješna saradnja uspostavljena u aprilu prošle, nastavlja se i u 2023. godini!

Kompanija „Kodio“ koja se bavi informacionim tehnologijama, ostaje sponzor Rukometnog saveza Crne Gore i u narednih godinu nastavljaće da podržava aktivnosti Saveza i reprezentativnih selekcija.

Ugovorom koji su potpisali predsjednik Saveza Petar Kapisoda i predstavnik kompanije „Kodio“ Dragan Knežević, između ostalog predviđeno je da će sponzor naročito podržavati takmičenja u uzrastu pionira i pionirki, pa će zvanični naziv i u narednom periodu biti Kodio Pionirska liga Crne Gore.

To je treće produženje ugovora sa dosadašnjim sponzorima Saveza u ovoj godini, čime se potvrđuje da uspješne i društveno odgovorne kompanije prepoznaju rad Saveza, ulažu u razvoj rukometa i pružaju aktivnostima reprezentativnih selekcija na međunarodnoj sceni.

„Nastavak saradnje potvrda je da je dosadašnja bila uspješna, te da su ostvareni svi poslovni i sportski ciljevi partnera. Uz podršku aktivnostima svih reprezentativnih selekcija tokom prethodne godine, naročitu zahvalnost kompaniji „Kodio“ dugujemo za podršku takmičenjima u uzrastu pionira i pionirki, jer na tim generacijama počiva budućnost crnogorskog rukometa. Uz zadovoljstvo ostvarenim tokom dosadašnje saradnje, vjerujem da novi ugovor najavljuje nove uspjehe naših najboljih ambasadora na međunarodnoj sportskoj sceni“, kazao je Kapisoda.

Iz kompanije „Kodio“ istakli su zadovoljstvo zbog nastavka saradnje sa jednom od najuspješnijih nacionalnih sportskih federacija u Crnoj Gori.

„Kada smo započinjali saradnju sa Rukometnim savezom, nijesmo imali ni trunku dileme da svoju podršku dajemo ponosnim reprezentima crnogorskog sporta - timovima koji učestvuju i osvajaju medalje na najvećim takmičenjima. Kao crnogorska kompanija koja sve svoje poslovne uspjehe ostvaruje na globalnom tržištu, odlično znamo što je sve potrebno da se spremno uđe u međunarodnu utakmicu i koliko želje, znanja i upornosti treba za pobjedu. Zbog toga smo ponosni što nam naši poslovni rezultati omogućavaju da sa crnogorskim rukometašicama i rukometašima, učestvujemo u kreiranju novih sportskih uspjeha.  Počeli smo prošle godine, nastavljamo i ove, sa željom da ovo postane tradicionalna saradnja uspješnih, koja će biti na ponos Crnoj Gori i donijeti joj brojne slavljeničke trenutke“, kazao je Knežević.

facebook instagram twitter viber licenciranje
×