facebook instagram twitter viber licenciranje zrscg
Rukometni savez
Crne Gore

"Igrači su bili pravi lavovi, zaslužili smo makar bod"

seniori
"Žao mi je što smo izgubili, propustili smo prilike za pobjedu, neke lopte su otišle na stranu Slovenije koje nijesu trebalo", kazao je Šola.

Crnogorski rukometaši su izgubili prvi put u "Morači", bolja je bila Slovenija na debiju Vlada Šole na klupi "lavova".

Gosti su slavili 32:29 u grotlu podgoričke dvorane u kvalifikacijama za Evropsko prvenstvo, a Šola je bio nezadovoljan jedino - rezultatom.

- Igrale su se dvije visoko motivisane ekipe, sigurno je bilo zadovoljstvo gledati sa tribina. Žao mi je što smo izgubili, propustili smo prilike za pobjedu, neke lopte su otišle na stranu Slovenije koje nijesu trebalo. Mislim da smo uveli novinu u igru jer je Branko Vujović igrao srednjeg beka i imali smo ljevaka šutera u toj liniji. Mislim da je bio pun pogodak – kazao je Šola.

Vuk Lazović je vodio veliku bitku sa igračima Slovenije, u odbrani napravio bezbroj prekida, dao četiri gola, ali nije bilo dovoljno.

- Prava muška borba. Dali smo 100 odsto mogućnosti, sitnice su prelomile, jedna ili dvije lopte. Potrudićemo se da na sljedećoj utakmici damo još više, da probamo da dobijemo. Čestitke Sloveniji na fer i poštenoj utakmici – kazao je Lazović.

facebook instagram twitter viber licenciranje
×