facebook instagram twitter viber licenciranje zrscg
Rukometni savez
Crne Gore

Vlado Šola predstavljen kao novi selektor "lavova"

seniori
Šola je istakao da je prvi cilj dobar rezultat u četvrtak protiv Slovenije u trećem kolu kvalifikacija za Evropsko prvenstvo, a da se nakon toga mogu praviti planovi za naredni period.

Vlado Šola predstavljen je kao novi selektor „lavova“.

Na konferenciji za novinare u prostorijama Rukometnog saveza Crne Gore, koja je izazvala veliku pažnju medija, uz zahvalnost na ukazanom povjerenju, Šola je istakao da je prvi cilj dobar rezultat u četvrtak protiv Slovenije u trećem kolu kvalifikacija za Evropsko prvenstvo, a da se nakon toga mogu praviti planovi za naredni period.

Prethodnih sedmica, analizirao je igru našeg nacionalnog tima, istakao da je svjestan da ova generacija posjeduje veliki potencijal i karakter, te poručio da očekuje da može napraviti iskorak u narednom periodu, nakon što je prethodni selektor Zoran Roganović ostvario odlične rezultate tokom četvorogodišnjeg mandata.

Predsjednik RSCG Petar Kapisoda uručio je golmanski dres proslavljenom hrvatskom reprezentativcu, osvajaču svjetske i olimpijske zlatne medalje  i poželio mu uspjeh u radu.

facebook instagram twitter viber licenciranje
×