facebook instagram twitter viber licenciranje zrscg
Rukometni savez
Crne Gore

"Lavice" na okupu prvi put nakon osvajanja bronzane medalje na Evropskom prvenstvu

seniori
"Lavice" će u Podgorici trenirati od ponedjeljka do petka u sklopu EHF sedmice, na spisku 21 igračica.

„Lavice“ se okupljaju prvi put nakon novembra prošle godine i osvajanja bronzane medalje na Evropskom prvenstvu u Sloveniji, Sjevernoj Makedoniji i Crnoj Gori.

U Podgorici će od ponedjeljka do petka trenirati u sklopu EHF sedmice, što je prilika da se selektorka Bojana Popović uvjeri u trenutnu formu igračica i počne sa uigravanjem tima za Svjetsko prvenstvo koje će od 30. novembra do 17. decembra biti održano u Švedskoj, Norveškoj i Danskoj.

Na spisku se nalazi 21 igračica, među kojima je i debitantkinja – lijevi bek francuskog Bezansona Nada Ćorović. Zbog povreda neće biti Đurđine Jauković iz francuskog Bresta, te Nataše Ćorović i Andrijane Popović iz Budućnosti Bemax, a već na narednom okupljanju sa saigračicama iz nacionalnog tima ponovo bi trebalo da bude igračica mađarskog Đera Jelena Despotović, koja se nedavno vratila na teren nakon porođaja.

Tokom predstojeće EHF sedmice, naša reprezentacija neće imati kontrolnih mečeva, ali će sjajne provjere imati već 6. i 8. aprila kada će u sklopu narednog okupljanja u gostima odigrati dva duela protiv Norveške, aktuelnog šampiona Evrope i svijeta.

Prvi trening, naše djevojke će odraditi u ponedjeljak u Sportskom centru „Morača“ sa početkom u 15 sati.

facebook instagram twitter viber licenciranje
×