facebook instagram twitter viber licenciranje zrscg
Rukometni savez
Crne Gore

Roganović se oprostio od „lavova”: Nijesam uspio, ostavljam ekipu u fenomenalnom stanju

seniori
"Nijesam uspio, uvjeravao sam da ćemo se plasirati na Olimpijske igre. A kod mene je riječ važnija od svega", rekao je selektor Roganović.

Selektor Zoran Roganović nakon posljednjeg meča na Svjetskom prvenstvu, objavio je da neće nastaviti saradnju sa Rukometnim savezom Crne Gore.

Proslavljeni igrač predvodio je “lavove” na tri velika takmičenja (prvenstva Evrope 2020. i 2022. i Svjetsko prvenstvo koje je u toku), a ističe da ostavlja fenomenalne igrače i ljude, što će pomoći njegovom nasljedniku.

Predsjednik Saveza Petar Kapisoda će sigurno napraviti pravi izbor i naći čovjeka koji će oboriti naše rekorde, istakao je Roganović.

 

"Nijesam uspio, uvjeravao sam da ćemo se plasirati na Olimpijske igre. A kod mene je riječ važnija od svega. Želim sreću reprezentaciji", rekao je Roganović i pojasnio:

"Obavijestio sam i ekipu i predsjednika Saveza, nije im bilo svejedno. Najdraže mi je što ostavljam ekipu u fenomenalnom stanju i to je ono najvažnije. Imamo jako dobar tim, maltene se plasirao na naredno Evropsko prvenstvo, ostavljam fenomenalne igrače i ljude, to će pomoći mom nasljedniku. Predsjednik Saveza Petar Kapisoda će sigurno napraviti pravi izbor i naći čovjeka koji će oboriti naše rekorde", istakao je Roganović.

"Pa se možda jednog dana vratim, kada budem bolji i pametniji. Da ne napravim iste greške s pripremama", zaključio je Roganović.

facebook instagram twitter viber licenciranje
×