facebook instagram twitter viber licenciranje zrscg
Rukometni savez
Crne Gore

"Dolazili smo do jako dobrih pozicija za šut, ali je Žerar bio veličanstven"

seniori
"Lopta nije htjela u gol, ali ćemo poslije ove utakmice malo popričati i odmah se okrenuti sljedećem meču”, poručio je selektor Roganović.

Selektor Zoran Roganović nije bio nezadovoljan igrom nakon poraza (35:24) od Francuske na startu glavne runde Svjetskog prvenstva čiji domaćini su Švedska i Poljska.

Roganović smatra da je pristup bio pravi, ali da nije bilo rješenja za golmana Vensana Žerara.

„Dolazili smo do jako dobrih pozicija za šut, ali i oni imaju golmana koji je bio veličanstven. Ne mogu da budem nezadovoljan, jer smo imali jako dobar pristup, a prvo poluvrijeme smo dosta solidno odigrali. Da smo realizovali zicere mogli smo da budemo izjednačili ili imamo minimalno vođstvo”, rekao je 45-godišnji stručnjak.

Sada je u mislima samo meč sa Poljskom, zakazan za petak.

„Francuska je pokazala da je sila, takve fizičke predispozicije ima da je teško igrati sa njom 60 minuta. S druge strane, mislim da smo parirali, ne mogu reći u većem dijelu meča, ali smo pokazali zube i da možemo da igramo čak i sa njima. Lopta večeras nije htjela u gol, ali ćemo poslije ove utakmice malo popričati i odmah se okrenuti sljedećem meču”, poručio je Roganović.

facebook instagram twitter viber licenciranje
×