facebook instagram twitter viber licenciranje zrscg
Rukometni savez
Crne Gore

"Lavovi" pripreme počinju 24. decembra u nekompletnom sastavu

seniori
Prvi dio priprema za Svjetsko prvenstvo u Poljskoj i Švedskoj, „lavovi“ će odraditi od 24. decembra i to u nekompletnom sastavu.

Prvi dio priprema za Svjetsko prvenstvo u Poljskoj i Švedskoj, „lavovi“ će odraditi od 24. decembra i to u nekompletnom sastavu.

Zbog klupskih obaveza, dio igrača koji će konkurisati za mjesto u nacionalnom timu na planetarnoj smotri, naime, neće biti sa saigračima u prvom dijelu priprema, tokom kojih će Crna Gora 27. i 28. decembra odigrati prijateljske utakmice protiv Sjeverne Makedonije.

Poznat je i spisak od 18 igrača koji će biti na raspolaganju stručnom štabu za kontrolne utakmice u Skoplju.

Nacionalni tim u kompletnom sastavu trebalo bi da se okupi 1. januara, kada bi saigračima po završetku klupskih obaveza, trebalo da se priključe Nebojša Simić, Branko Vujović, Miloš Vujović, Radojica Čepić, Vasko Ševaljević, Marko Lasica, Nemanja Grbović, Božo Anđelić i Vasilije Kaluđerović.

Izabranici selektora Zorana Roganovića imaće i dvije provjere u Dohi protiv Katara, 3. i 5. januara, odakle putuju za Krakov, gdje 12. januara duelom protiv Španije počinju učešće na Svjetskom prvenstvu.

facebook instagram twitter viber licenciranje
×