facebook instagram twitter viber licenciranje zrscg
Rukometni savez
Crne Gore

Uz partnera kao što je "Bemax", lakše je ostvarivati vrhunske rezultate

seniori
„U pitanju je ne samo dugogodišnji sponzor Saveza, već i partner sa kojim je saradnja odavno prevazišla isključivo poslovni nivo", kazao predsjednik Saveza Petar Kapisoda.

Dane nakon nezaboravnog Evropskog prvenstva na kojem je i u organizacionom i u rezultatskom smislu ostvaren izuzetan uspjeh, Rukometni savez Crne Gore koristi da izrazi zahvalnost svim sponzorima, partnerima i kompanijama koje su dale značajan doprinos da se dođe do bronzane medalje.

Jedan od njih svakako je kompanija „Bemax“, tradicionalni sponzor Saveza, ali i partner koji je dao nemjerljiv doprinos ostvarenom rezultatu. Stoga je predsjednik Saveza Petar Kapisoda nakon navijača, medalju identičnu onoj koju su osvojile „lavice“ uručio i navedenom partneru, uz kojeg je bez sumnje, lakše ostvarivati vrhunske rezultate.

„U pitanju je ne samo dugogodišnji sponzor Saveza, već i partner sa kojim je saradnja odavno prevazišla isključivo poslovni nivo. Medalja koju uručujemo kompaniji „Bemax“ je gest pažnje za doprinos koji su dali prije i tokom Evropskog prvenstva. Ovo se naročito odnosi na činjenicu da su bili na raspolaganju na dan početka prvenstva, kada je protočio krov SC „Morača“ i kada je sve izgledalo beznadežno“, kazao je Kapisoda.

Medalju je primio izvršni direktor „Bemax“-a Miladin Mijajlović, koji je istakao da je ta kompanija ponosni sponzor Saveza u dužem vremenskom periodu.

„Rukometni savez Crne Gore bilježi rezultate koji su prepoznati širom Evrope. Naš odnos je prerastao nivo poslovnog i postao prijateljski, te može poslužiti kao primjer svima u našoj državi. „Bemax“ će i u narednom periodu nastaviti da pruža podršku Savezu koji ima najobimniji kalendar takmičenja od svih nacionalnih federacija, a sve kako bi naše reprezentativne selekcije i dalje ostvarivale najbolje rezultate“, kazao je Mijajlović, uz zahvalnost na poklonu i gestu „crnogorske kuće rukometa“.

facebook instagram twitter viber licenciranje
×