facebook instagram twitter viber licenciranje zrscg
Rukometni savez
Crne Gore

Rudar prvi dio sezone završio sa maksimalnim učinkom

seniori
Rudar savladao Levaleu (26:23) i prvi dio sezone u SBBet Prvoj ligi završio sa maksimalnim učinkom i 11 pobjeda.

Ivana Vujadinović sa 13 golova iz 16 pokušaja, predvodila je Rudar do 11. trijumfa protiv Levalee (26:23) u SBbet Prvoj ligi.

Ekipa Igora Markovića na prvenstvenu pauzu ide kao lider, a pobjeda u Nikšiću je plod odličnog rada od početka sezone.

U domaćem timu Sara Burić sa šest golova bila je najefikasnija. Levalea je prvi dio sezone završila na poziciji pet sa pet pobjeda i šest poraza.

Tivćanke su pretekle za bod Nikšić nakon pobjede nad Komovima 35:32 i sa druge pozicije (8-3) čekaju nastavak takmičenja. Na domaćem terenu su bile raspucane, posebno Maša Pavlović sa 10 golova! Gol više u ekipi iz Andrijevica dala je Natalija Lekić.

Danica Pandurović imala je 15 odbrana u domaćem timu. Komovi jesenji dio sezone završili su sa učinkom od dvije pobjede, remijem i osam poraza.

Zeta je bila ubjedljiva u Baru, savladala je Mornar 7 (24:14). Gošće je predvodila Maja Ceklić sa sedam golova, dva maje postigla je Hana Hot za barsku ekipu. Ekipa iz Zete nakupila je osam bodova, a Baranke imaju bod.

Uzbudljivo je bilo u Nikšiću. Domaćin je stigao minus od četiri gola i osvojio bod u meču sa gošćama iz Ulcinja (26:26). Gol za remi dala je Danila Radonjić najefikasnija u ekipi iz Nikšića (sedam). Ana Radović sa 11 pogodaka bila je najrasploženija u ekipi iz Ulcinja.

Nikšić sa pozicije (7-1-3) čeka nastavak prvenstva, a Ulcinj sa četvrte pozicije (5-1-5).

facebook instagram twitter viber licenciranje
×