facebook instagram twitter viber licenciranje zrscg
Rukometni savez
Crne Gore

Oproštaj od legendarnog Miodraga Miška Popovića

seniori
Komemorativna sjednica povodom smrti legende crnogorskog rukometa Miodraga Miška Popovića, održana u sali Skupštine Prijestonice Cetinje.

Komemorativna sjednica povodom smrti legende crnogorskog rukometa Miodraga Miška Popovića, održana je u sali Skupštine Prijestonice Cetinje, u organizaciji Rukometnog saveza Crne Gore, Rukometnog kluba Lovćen i Prijestonice Cetinje.

Miško Popović, čovjek koji je stvarao brojne rukometne asove i cijeli život posvetio ovom sportu, preminuo je u 81. godini.

Komemorativnoj sjednici, koja je počela minutom ćutanja, prisustvovali su članovi porodice, predstavnici lokalne vlasti, sportisti, kao i veliki broj građana.

Predsjednik Rukometnog saveza Crne Gore Petar Kapisoda rekao je da je Miško oblikovao najmlađe rukometaše sa Cetinja, ali i drugih crnogorskih gradova.

“Iz njegove škole ponikli su mnogi rukometaši koji danas čine okosnicu nacionalnog tima. Zaslužan je ne samo za to što su mnogi danas napravili velike karijere, već što je možda i važnije – što su svi koji su bili njegovi učenici postali dobri ljudi i znali koje su to prave životne vrijednosti“, rekao je Kapisoda.

Miodrag Miško Popović preminuo je u ponedjeljak, 21. novembra 2022. godine i sahranjen je na Cetinju.

facebook instagram twitter viber licenciranje
×