facebook instagram twitter viber licenciranje zrscg
Rukometni savez
Crne Gore

"Hvala igračima i publici, atmosfera je bila veličanstvena"

seniori
Izjava selektora Zorana Roganovića nakon pobjede protiv Kosova na startu kvalifikacija za Evropsko prvenstvo u Njemačkoj 2024. godine.

Izjava selektora Zorana Roganovića nakon pobjede protiv Kosova na startu kvalifikacija za Evropsko prvenstvo u Njemačkoj 2024. godine.

„Hvala publici koja nas je još jednom sjajno dočekala. Atmosfera je bila veličanstvena, ovo su događaji koje ćemo da nosimo i radosno se podsjećamo do sljedeće prilike. Hvala i igračima su koji fenomenalno pristupili meču i odradili sve zadatke. Imali smo mali pad tokom 1. poluvremenu, ali smo se bro vratili. Jako veliki respekt gajimo prema reprezentaciji Kosova, radi na pravi način, a ovako ubjedljiva pobjeda je rezultat našeg pristupa, jer smo meč shvatili kao da igramo sa Francuskom”, rekao je Roganović.

„Lavovi” u nedjelju gostuju Bosni i Hercegovini, ukoliko pobijede biće blizu sedmog učešća na evropskim prvenstvima.

„Bio bi to novi momenat za nas. Do sad smo uvijek u kvalifikacijama kretali tromo i u nastavku i završetku morali da se čupamo. Mislim da smo, poslije svih partija i prvenstava koje smo odigrali, spreman za tako nešto. Poštujemo BiH, ali znamo što i za koga igramo. Daćemo sve od sebe i u nedjelju, siguran da sa jakom odbranom 6:0, sa kojom sam jako zadovoljan, prvi put možemo da ostvarimo dvije pobjede tokom prve EHF sedmice”.

facebook instagram twitter viber licenciranje
×