facebook instagram twitter viber licenciranje zrscg
Rukometni savez
Crne Gore

"Do sada smo bili u sjenci, sada moramo da uzmemo ulogu favorita"

seniori
Najbolji crnogorski rukometaši u srijedu od 18 sati u „Bemax areni“ dočekuje Kosovo na startu kvalifikacija za Evropsko prvenstvo 2024. godine.

Najbolji crnogorski rukometaši u srijedu od 18 sati u „Bemax areni“ dočekuje Kosovo na startu kvalifikacija za Evropsko prvenstvo 2024. godine.

U nedjelju protivnik biti Bosna i Hercegovina u duelu koji se igra u Sarajevu, a već u prva dva meča, „lavovi“ bi mogli da naprave veliki korak ka novom učešću na najvećoj smotri.

Izjava golmana Nebojše Simića uoči utakmice protiv Kosova (srijeda, 18h, „Bemax arena“) na startu kvalifikacija za EHF Euro 2024

“Uvijek naglašavamo da nam je cilj kontinuitet. Osigurali smo Svjetsko, sada već ove sedmice možemo da napravimo veliki korak ka Evropskom prvenstvu i mislim da je to realno očekivati. Na nama je da ispunimo očekivanja i preuzmemo ulogu favorita, koju smo zaslužili u prethodnom periodu. Moramo da odigramo kao favoriti i na tom nivou do sada smo igrali iz sjenke, a sada ciljamo dvije pobjede. Svi znaju da mi nijesmo isti tim i isti igrači, kada su tribine pune ili poluprazne. Vjerujem da će dvorana biti puna, zašto ne bi bila – mi se osjećamo dobro sa navijačima, oni se osjećaju dobro sa nama, to je lijepa veza”.

Izjava srednjeg beka Miloša Božovića uoči utakmice protiv Kosova (srijeda, 18h, „Bemax arena“) na startu kvalifikacija za EHF Euro 2024

“Trebalo bi da nastavimo u ritmu u kome smo igrali na Evropskom prvenstvu i ne bi trebalo da bude problema, iako je Kosovo u usponu. Rade dobro, ulažu, ne smijemo da se opustimo. Ipak, znamo koliko vrijedimo i možemo, vjerujem u pobjedu. Mislim da zaslužujemo podršku, a i nama je srce puno kada vidimo naše navijače".

facebook instagram twitter viber licenciranje
×