facebook instagram twitter viber licenciranje zrscg
Rukometni savez
Crne Gore

Obilježen jubilej - 10 godina od osvajanja srebrne olimpijske medalje

seniori
Obilježen jubilej i uručene plakete igračicama i članovima stručnog štaba reprezentacije koja je osvojila srebrnu medalju na Olimpijskim igrama u Londonu 2012.

Rukometni savez Crne Gore organizovao je svečanost na kojoj je obilježen jubilej i uručene plakete igračicama i članovima stručnog štaba reprezentacije koja je osvojila srebrnu medalju na Olimpijskim igrama u Londonu 2012. godine.

I deceniju kasnije, to je jedina olimpijska medalja za našu državu nakon obnove nezavisnosti, zbog čega London ima posebno mjesto u istoriji crnogorskog sporta.

Plakete igračicama i članovima stručnog štaba uručio je predsjednik Saveza Petar Kapisoda, a svečanosti su prisustvovali ministar sporta i mladih Vasilije Lalošević i predsjednik Crnogorskog olimpijskog komiteta Dušan Simonović.

Obraćanje predsjednika Rukometnog saveza Crne Gore Petra Kapisode

Plakete su uručene Marini Rajčić, Radmili Petrović, Jovanki Radičević, Mariji Jovanović, Anđeli Bulatović, Sonji Barjaktarović, Maji Savić, Bojani Popović, Katarini Bulatović i Majdi Mehmedović, a članice „lavica“ u Londonu bile su i Milena Raičević, Suzana Lazović, Ana Đokić, Ana Radović i Jasna Tošković, kojima će plakete biti uručene naknadno.

Kao članovima stručnog štaba, plakete su uručene Emiru Bešliji i Snežani Damjanac, dok su selektor Dragan Adžić, Vlatko Đonović, Milanka Čelebić, Alen Pepić i Srđan Kojić zbog obaveza bili spriječeni da prisustvuju svečanosti.

Plaketa se dodjeljuje i Predragu Boškoviću, koji je 2012. godine bio predsjednik Rukometnog saveza Crne Gore.

facebook instagram twitter viber licenciranje
×