facebook instagram twitter viber licenciranje zrscg
Rukometni savez
Crne Gore

"Lavice" na okupu u posljednjoj EHF sedmici uoči Evropskog prvenstva

seniori
Selektorka Bojana Popović na pripreme tokom EHF sedmice, posljednje pred Evropsko prvenstvo u novembru, pozvala je 20 igračica.

Prvi put nakon aprila, kada su dva puta savladale Sloveniju u EHF Euro kupu, okupile su se najbolje crnogorske rukometašice.

Selektorka Bojana Popović na pripreme tokom EHF sedmice, posljednje pred Evropsko prvenstvo u novembru, pozvala je 20 igračica, koje su odradile prvi trening u Sportskom centru „Morača“.

U odnosu na duele sa Slovenijom prije pet mjeseci, u timu nema desnog beka Sanje Premović i lijevog krila Dijane Mugoše, koja je pokidala prednji ukršteni ligament koljena lijeve noge. Zbog iste povrede nema ni njene klupske drugarice, golmanke Anastasije Babović, a na kontinentalnom šampionatu neće biti ni Jelene Despotović, koja se porodila prije mjesec.

U nacionalni tim se vraća lijevi bek Đurđina Jauković, koja je proteklog vikenda potvrdila da je u sjajnoj formi i sa 12 golova, bila najzaslužnija za pobjedu Bresta protiv FTC-a.

”Lavice” tokom ove sedmice neće igrati nijedan kontrolni meč, već će samo trenirati u Podgorici, u kojoj će od 5. do 9. novembra igrati mečeve grupe D EHF Eura sa Španijom, Njemačkom i Poljskom.

facebook instagram twitter viber licenciranje
×