facebook instagram twitter viber licenciranje zrscg
Rukometni savez
Crne Gore

Održana redovna sjednica Skupštine Rukometnog saveza Crne Gore

seniori
Sjednici kojom je predsjedavala Zorica Kovačević, prisustvovao je 21 od 34 delegata.

Redovna sjednica Skupštine Rukometnog saveza Crne Gore održana je u kongresnoj sali Kuće fudbala na Starom aerodromu. Sjednici kojom je predsjedavala Zorica Kovačević, prisustvovao je 21 od 34 delegata, a na dnevnom redu bilo je šest tačaka.

Jednoglasno je usvojen izvještaj o radu Upravnog odbora u periodu između dvije sjednice Skupštine, koji je članovima Skupštine prezentovao predsjednik Petar Kapisoda, koji se u svom izlaganju osvrnuo na ostvarenja u periodu od oktobra prošle godine, kada je održana prethodna sjednica Skupštine.

Prezentacija predsjednika Petra Kapisode na sjednici Skupštine Rukometnog saveza Crne Gore

Članovi Skupštine su jednoglasno usvojili i Završni račun i Izvještaj revizorske kuće o finansijskom poslovanju Saveza za 2021. godine. Revizor je pozitivno ocijenio finansijsko poslovanje Saveza, bez ijedne primjedbe na ključne tačke u finansijskom poslovanju, što je kao i izvještaj o radu predsjednika, pozdravljeno od strane svih članova Skupštine.

Na sjednici je odata počast rukometnim stručnjacima i radnicima koji su preminuli u proteklom periodu, a koji su dali nesebičan doprinos razvoju rukometa u našoj državi.

facebook instagram twitter viber licenciranje
×