facebook instagram twitter viber licenciranje zrscg
Rukometni savez
Crne Gore

Rukometni savez i „SBbet“ partneri i u naredne dvije godine

seniori
Rukometni savez Crne Gore i „SBbet“ nastavljaju saradnju i u naredne dvije godine.

Rukometni savez Crne Gore i „SBbet“ nastavljaju saradnju i u naredne dvije godine. Novi ugovor o sponzorstvu sa jednim od najznačajnijih partnera potpisan je u prostorijama Saveza, a paraf na isti stavili su predsjednik Saveza Petar Kapisoda i vlasnik kompanije „SBbet“ Aleksandar Špadijer.

„SBbet“ je partner Saveza od novembra 2019. godine, a uzimajući u obzir činjenicu da je saradnja bila na obostrano zadovoljstvo, očekivano je bilo da će ugovor ponovo biti produžen, ovog puta na period od dvije godine.

Ugovorom je predviđeno da će sve reprezentativne selekcije kao i prethodnih godina, na opremi nositi logo „SBbet-a“, a ta kompanija i dalje će biti sponzor Prve muške i Prve ženske lige, čiji zvanični naziv će dakle, biti SBbet Prva muška i SBbet Prva ženska liga.

“SBBet” je prvi sponzor koji je prije tri godine pružio podršku Savezu kada smo imali najviše finansijskih problema i neizmirenih obaveza. Zato je naša saradnja posebna i radujemo se što istu nastavljamo, nakon što smo u protekle tri godine, zajednički, ostvarili odlične rezultate. Ovog puta potpisujemo dvogodišnji ugovor, čime saradnju izdižemo na još viši nivo, jer potvrđujemo da razmišljamo na duže staze, za dobrobit crnogorskog rukometa i njegov razvoj u Crnoj Gori, te zadržavanje prestižnog mjesta koje imamo i na evropskoj mapi. “SBBet” će dakle, i u naredne dvije godine podržavati aktivnosti reprezentativnih selekcija, a naziv sponzora će biti u nazivu Prve lige u obje konkurencije. Zahvaljujem kompaniji “SBBet” i vlasniku, g-dinu Aleksandru Špadijeru na kontinuiranoj podršci koju nam pružaju, uz nadu da ćemo kao i do sada, obostrano biti zadovoljni saradnjom”, kazao je Kapisoda.

Špadijer je istakao da prva kladionica u našoj državi ovim partnerstvom, potvrđuje svoju misiju – podrška reprezentativnih selekcija koje su uvijek bile pravi predstavnici Crne Gore na međunarodnoj sceni.

“Period iza nas je donio brojna slavlja,,lavica’’ i ,,lavova’’. Od januarskih uzbuđenja i pune ,,Morače’’ u aprilu, do plasmana na Svjetsko prvenstvo za muškarce, ali i novih izazova koji nam predstoje, “SBbet” je s ponosom pratio najbolje rukometašice i rukometaše Crne Gore. “SBbet” je i prethodnih godina ponosno stajao na dresu rukometne reprezentacije, podržavao naše seniore i seniorke, kao i mlade generacije koje tek treba da zauzmu svoje mjesto na svjetskoj rukometnoj sceni. Nastavljamo da pružamo bezrezervnu podršku Rukometnom savezu i predsjedniku, g-dinu Petru Kapisodi u svim budućim takmičenjima, kako na nacionalnom, tako i na međunarodnom nivou. Zadovoljstvo je biti dio tima koji ne odustaje i koji pomjera granice u svakom smislu. “SBbet” stavlja društvenu odgovornost među vodilje svog poslovanja, pa će produžetak saradnje sa Rukometnim savezom Crne Gore zaista biti na ponos ove kompanije”, kazao je Špadijer.

facebook instagram twitter viber licenciranje
×