facebook instagram twitter viber licenciranje zrscg
Rukometni savez
Crne Gore

Peti poraz juniora na Evropskom prvenstvu u Portugalu

seniori
Izabranici trenera Brana Božovića poraženi su od Italije (31:26) u drugom meču razigravanja za plasman od 9. do 16. mjesta.

Crna Gora ni poslije petog meča ne zna za pobjedu na Evropskom prvenstvu za igrače do 20 godina u Portugalu – izabranici trenera Brana Božovića poraženi su od Italije 31:26 (14:12) u drugom meču razigravanja za plasman od 9. do 16. mjesta.

U nastavku prvenstva, naš nacionalni tim će razigravati za plasman od 13. do 16. mjesta, a prvi protivnik, u petak će biti selekcija Poljske.

Mladi „lavovi“ su dobro otvorili meč protiv Italije i u 19. minutu poslije gola Vojislava Vukića poveli 9:4.

Protivnik je nakon toga počeo da napada sa sedam igrača, bez golmana, što mu je donijelo željeni rezultat i preokret (10:9) u 26. minutu. Nakon prvog poluvremena bilo je 14:12.

Crna Gora je sredinom drugog poluvremena stigla do izjednačenja (22:22, 46. minut), držala priključak do finiša, ali je ponovo sa par grešaka, dozvolila protivniku da se odlijepi i dođe do pobjede.

Arsenije Dragašević je bio najefikasniji sa osam golova, dok su Luka Nikolić, Vojislav Vukić, Vasilije Vujović i Mihailo Šćekić postigli po tri.

Vasilije Vujović je upisao 12 odbrana.

facebook instagram twitter viber licenciranje
×