facebook instagram twitter viber licenciranje zrscg
Rukometni savez
Crne Gore

"Nikad nijesam igrao u ovakvoj atmosferi"

seniori
Branko Vujović još jednom potvrdio da je igrač svjetske klase, sa devet golova jedan od najzaslužnijih za veliku pobjedu protiv Grčke.

U moru heroja velike pobjede nad Grčkom, Branko Vujović je bio jedan od najvećih.

Fenomenalni desni bek je dao devet golova, a jedan od ključnih je bio na polovini drugog poluvremena za 24:20, u pasivnom napadu sa igračem manje.

„Odigrali smo veoma dobru utakmicu, Simić nam je pomogao, a bili smo i izuzetno borbeni. Primili smo u 2. poluvremenu dosta lakih golova iz kontri, jer smo se mijenjali odbrana-napad, što su oni iskoristili i vratili se na gol razlike. Zahvaljujući navijačima smo izdržali taj pritisak, hvala im na svemu. Još nisam igrao u ovakvoj atmosferi“, rekao je jedan od četvorice Vujovića u nacionalnom timu.

Kada je Grčka početkom nastavka prišla na minimalnu razliku, bilo je dramatično.

„U podsvijesti je postojalo da smo dosta toga propustili, a odjednom smo imali samo jedan razlike. Ali, znao sam da ni Grcima nije lako da izdrže pritisak i nas i navijača“.

Crna Gora je imala sreće u žrijebu, jer je za rivala dobila Grčku, ali nije bilo nimalo lako.

„Sigurno da je bio lakši rival, da smo imali opciju da biramo prije bismo izabrali Grčku nego, na primjer, Sloveniju. Ali, Grčka je pokazala da umije da igra rukomet, pozitivno je iznenadila. Ipak, dokazali smo da možemo da igramo sa svima, pogotovo kući. I da nas je zapala Slovenija ili neka bolja reprezentacije, sigurno se ne bismo predali“, poručio je 24-godišnji Nikšićanin.

What is the Melbet promo code? The promo code for MelBet is NEWBONUS. Register using the code to receive an enhanced welcome bonus. Terms and conditions apply to the bonus received.
facebook instagram twitter viber licenciranje
×