facebook instagram twitter viber licenciranje zrscg
Rukometni savez
Crne Gore

Pionirke 19. i 20. marta na pripremama u Podgorici

seniori
Okupljanje nacionalnog tima zakazano je za 19. mart, a prvi trening je u dvorani „Verde“ u Podgorici sa početkom u 10 sati.

Ženska pionirska reprezentacija odradiće dvodnevne pripreme u Podgorici u subotu i nedjelju, 19. i 20. marta.

Okupljanje nacionalnog tima zakazano je za 19. mart, a prvi trening je u dvorani „Verde“ u Podgorici sa početkom u 10 sati.

Na spisku trenera Tatjane Jeraminok su 22 igračice, dok je šest imena na spisku rezervnih igračica.

Na spisku su golmanke Teodora Rončević i Anastasija Janketić (Budućnost 2) i Vanja Živković (Trebjesa), lijevi bekovi Anđela Jakovljević (Levalea 2010), Nina Ramusović (Nikšić) i Elena Mitrović (Budućnost 2), srednji bekovi Natalija Lekić (Komovi), Marina Dobrković (Zelene doline Zalec), Milka Pavlović i Anđela Borilović (Budućnost 2), desni bekovi Maja Ceklić (Zeta), Ksenija Kuzman i Hana Delić (Budućnost 2), lijeva krila Anastasija Kokotović (Trebjesa), Bojana Peličić (Budućnost 2) i Sanja Andrijašević (Levalea 2010), desna krila Ana Banović, Mija Grujičić (Budućnost 2) i Anđela Guberinić (Komovi), te pivoti Ksenija Otašević, Mina Petrović i Ksenija Gašević (Budućnost 2).

Na spisku rezervnih igračica su golmanke Dunja Šaranović i Lucija Jovanović (Budućnost 2), desno krilo Staša Mandić (Mornar), lijevo krilo Ivana Đaković (Budućnost 2), srednji bek Mija Piperović (Mornar) i pivot Lucija Medenica (Levalea 2010).

U stručnom štabu trenera Jeraminok su trener golmana Marina Rakočević, kondicioni trener Blagoje Kuzman i fizioterapeut Anđelka Lekić.

Raspored treninga

Dvorana „Verde“, Podgorica

Subota, 19. mart – 10.00 – 12.00, 18.00 – 20.00

Nedjelja, 20. mart – 10.00 – 12.00

facebook instagram twitter viber licenciranje
×