facebook instagram twitter viber licenciranje zrscg
Rukometni savez
Crne Gore

Produžena saradnja između RSCG-a i kompanije „DIVA“

seniori
Rukometni savez Crne Gore (RSCG) i kompanija „DIVA“ (Durmitorska izvorska voda) nastavljaju saradnju...

To je ozvaničeno potpisivanjem ugovora između predsjednika Saveza Petra Kapisode i vlasnika „Dive“ Ljuba Perišića, u prostorijama ''crnogorske kuće rukometa''. Tako je dogovoren nastavak saradnje koja je započeta 2018. godine, a koja bi trebalo da doprinese daljim uspješnim nastupima prvenstveno reprezentativnih selekcija na međunarodnoj sceni.

''Nastavak saradnje je logičan sljed događaja nakon brojnih uspjeha koje smo zajednički ostvarili u protekle tri godine. Kompanija „DIVA“ pružila je značajnu podršku svim našim aktivnostima, zbog čega je posebno zadovoljstvo što nastavljamo saradnju. Posebno me raduje kada nastavljamo saradnju sa kompanijama koje su nas podržale u proteklom periodu, jer je to potvrda da je ista bila na obostrano zadovoljstvo i da su ostvareni zajednički planovi. I ova, kao i podrška drugih kompanija sa kojima imamo zaključene sponzorske ugovore, veoma je dragocjena, kako zbog obimnog rasporeda koji imamo, tako i zbog činjenice da je u vremenu kada se svijet suočava sa novim corona virusom, dobrodošla svaka podrška onih koji prepoznaju značaj ulaganja u sport.


 

I pored otkazivanja ili odgađanja brojnih međunarodnih takmičenja usljed pandemije COVID-19, Savez je u ovoj godini, u najvećoj mjeri ostvario planirano, pri čemu prvenstveno mislim na kontinuitet rada sa mlađim reprezentativnim selekcijama i to kroz organizaciju kampa na Ivanovim Koritima, tokom jula i avgusta. Vjerujem da će kvalifikacije za Evropsko prvenstvo za rukometaše u novembru, te Evropsko prvenstvo za rukometašice u decembru, biti organizovani u skladu sa planiranim rasporedom, te da ćemo narednu godinu, dočekati u značajno boljim uslovima za organizaciju takmičenja. Naredna godina je posebno izazova za Savez, jer smo domaćini olimpijskog kvalifikacionog turnira za rukometašice, te prvenstava Evrope za kadetkinje i juniore. Stoga se nadam da će epidemiološka situacija dozvoliti organizaciju navedenih takmičenja i da ćemo se i u preostalim mjesecima ove, ali i naredne godine, radovati uspjesima naših reprezentativnih selekcija. Uvjeren sam da će naši momci i djevojke dati sve od sebe da opravdaju očekivanja, a ako bude tako, ulaganja društveno odgovornih kompanija kao što je DIVA će dobiti puni smisao“, kazao je Kapisoda.

Vlasnik kompanije „Dive“ Ljubo Perišić istakao je zadovoljstvo zbog nastavka saradnje sa „crnogorskom kućom rukometa“.

„Rukomet je ponos i brend države Crne Gore. I mi želimo da voda „DIVA“ bude naš ponos i brend Crne Gore. Zato je ova saradnja logičan sljed. Samo uz najbolje se uči kako se postaje šampion. Neka nam je srećna i dugotrajna saradnja“kazao je Perišić.

facebook instagram twitter viber licenciranje
×