facebook instagram twitter viber licenciranje zrscg
Rukometni savez
Crne Gore

"Lavovi" od ponedjeljka na okupu u sklopu EHF sedmice

seniori
Biće to prvo okupljanje „lavova“ nakon januara i osvajanja 11. mjesta na Evropskom prvenstvu koje je održano u Mađarskoj i Slovačkoj.

Muška seniorska reprezentacija okupiće se u ponedjeljak u Podgorici i odraditi trodnevne pripreme u sklopu EHF sedmice.

Biće to prvo okupljanje „lavova“ nakon januara i osvajanja 11. mjesta na Evropskom prvenstvu koje je održano u Mađarskoj i Slovačkoj.

Mini pripreme koje će odraditi naredne sedmice prilika su da se selektor Zoran Roganović i stručni štab uvjere u trenutnu formu reprezentativaca i počnu sa uigravanjem za baraž za Svjetsko prvenstvo, u kojem će u aprilu protivnik biti Bosna i Hercegovina ili Grčka.

Selektor Roganović za predstojeću akciju računa na 19 igrača, koji su nastupili na januarskom Evropskom prvenstvu. U nacionalni tim vraća se lijevo krilo Aleksandar Bakić koji se nakon oporavka od povrede, ustalio u hrvatskom timu Nekse.

U odnosu na prvenstvo na kojem je ostvaren najveći uspjeh crnogorskog muškog rukometa, zbog povreda, klupskih obaveza ili porodičnih razloga, a sve u dogovoru sa selektorom Roganovićem, u ovoj akciji neće biti golmana Nikole Matovića, te pivota Nemanje Grbovića, Nebojše Simovića i Vuka Lazovića.

facebook instagram twitter viber licenciranje
×