facebook instagram twitter viber licenciranje zrscg
Rukometni savez
Crne Gore

Jovanki Radičević uručeno priznanje za najbolju igračicu Crne Gore

seniori
Predsjednik Saveza Petar Kapisoda uručio kapitenki Jovanki Radičević priznanje za najbolju igračicu Crne Gore u prošloj godini.

Uoči konferencije za novinare ženske seniorske reprezentacije pred dvomeč protiv Norveške u EHF Euro kupu, predsjednik Rukometnog saveza Crne Gore Petar Kapisoda uručio je kapitenki Jovanki Radičević priznanje za najbolju igračicu Crne Gore u prošloj godini.

Zbog klupskih obaveza u turskom klubu Kastamonu, Radičević nije prisustvovala uručenju priznanja, koje je organizovano krajem decembra prošle godine.

Radičević je prošle sezone bila najbolja igračica Budućnosti u Ligi šampiona, koju je završila kao četvrti strijelac takmičenja. Budućnost je imala odličnu sezonu u elitnom takmičenju i izborila plasman među osam najboljih timova.

Kao kapitenka je predvodila reprezentaciju na Olimpijskim igrama u Tokiju, gdje su „lavice“ stigle do četvrtfinala i na Svjetskom prvenstvu u Španiji, na kojem je značajno oslabljeni i podmlađeni sastav ispunio cilj plasmanom u drugu fazu.

facebook instagram twitter viber licenciranje
×