facebook instagram twitter viber licenciranje zrscg
Rukometni savez
Crne Gore

Poraz u posljednjem kolu grupne faze, Španija protivnik i u polufinalu

seniori
Tim koji vode Nedim Selmanović i Draško Mrvaljević poražen je od Španije 30:24 (11:8, 10:9, 9:7) u posljednjem kolu grupne faze.

Crna Gora grupnu fazu Mediteranskog prvenstva koje se održava u Ankari završila je sa učinkom od pet pobjeda i tri poraza.

Tim koji vode Nedim Selmanović i Draško Mrvaljević poražen je od Španije 30:24 (11:8, 10:9, 9:7) u posljednjem kolu grupne faze, nije osvojo ni bod, ali je ranije izborio plasman u polufinale takmičenja kao četvrtoplasirani u grupi.

Španija će kao prvoplasirana u grupnoj fazi biti protivnik našoj selekciji i u polufinalu koje je na programu danas u 16.30 sati po našem vremenu.

Naša reprezentacija u grupnoj fazi savladala je Kuvajt (33:19), Rumuniju (23:13), Grčku (26:25), Italiju (25:21) i Tursku (29:18), a prije Španije, poražena je i od Egipta (32:20) i Hrvatske (27:9).

U duelu protiv Španije, najefikasniji u našem timu bio je Andrej Dobrković sa sedam golova, dok je Darko Đurković postigao šest.

Mirko Latković je tri puta zatresao protivničku mrežu, Viktor Suknović i Milan Nišavić postigli su po dva, a u strijelce su se još upisali Milorad Bakić, Edin Beharović, Igor Mrvaljević i Radoš Premović.

Lazar Sredanović je imao osam, a Dejan Čolović četiri odbrane.

facebook instagram twitter viber licenciranje
×