facebook instagram twitter viber licenciranje zrscg
Rukometni savez
Crne Gore

Ševaljević: Francuska je jednostavno mašinerija

seniori
"Drago mi je što smo prije utakmice uopšte i maštali o polufinalu. Malo ko je vjerovao da će se to dogoditi", kazao desni bek Branko Vujović.

Branko Vujović nije bio u elementu na meču sa Francuskom - na početku meča je napravio dvije greške, nije mu išlo, u finišu je popravio golgeterski skor, ali bilo je kasno.

Mladi Nikšićanin je nakon meča priznao da je - iscrpljen.

"Problem je kad glava hoće, a tijelo ne može da izdrži", iskren je Vujović.

Crna Gora je izgubila od Francuske 36:27.

"Stigao nas je umor. Imali smo iscrpljujuće utakmice, a igrati u ovakvoj situaciji bez pola igrača od početka nije lako. Drago mi je što smo prije utakmice uopšte i maštali o polufinalu. Malo ko je vjerovao da će se to dogoditi. Bitno je da nastavimo, da smo stalno na velikoj sceni, da rastemo", kazao je Vujović.

U srijedu Crna Gora igra sa Islandom meč za 3. mjesto u grupi.

"Borićemo se koliko možemo, kao i do sada", poručio je Vujović.

Vasko Ševaljević je bio malo na terenu - sredinom poluvremena je isključen, jer je rukom po licu zahvatio Nikolu Karabatića.

"Znao sam kakav će biti ishod tog faula", iskren je Ševaljević.

Sa tribina je pratio meč...

"Plašio sam se da do ovoga može da dođe, a nadao da možemo da igramo 60 minuta ravnopravno. Bilo je ovo prvo, Francuska je jednostavno mašinerija. Kada se uđe u njihov ritam, teško možeš da se vratiš. Mi imamo još jednu utakmicu, veoma važnu, imamo šansu da se borimo za 5. mjesto i direktan plasman na Svjetsko prvenstvo, što bi bio sjajan rezultat", rekao je Ševaljević.

facebook instagram twitter viber licenciranje
×