facebook instagram twitter viber licenciranje zrscg
Rukometni savez
Crne Gore

"Pripremali smo se u strahu zbog korona virusa, teško je govoriti o očekivanjima"

seniori
„Lavovi“ u utorak putuju u Debrecin, bez Miloša Božovića, Nebojše Simovića i Mila Mijuškovića, kao i bez selektora Zorana Roganovića.

„Lavovi“ u utorak putuju u Debrecin, bez Miloša Božovića, Nebojše Simovića i Mila Mijuškovića, kao i bez selektora Zorana Roganovića.

Od početka priprema problemi sa virusom su prisutni, sve je potpuno poremećeno, priznao je golman Nebojša Simić.

"Malo smo radili na taktici, a i to smo radili bez igrača, koji je važan za odbranu, pa igrača koji su bitni za napad. Pritom, konstantno smo bili u strahu od testova, razmišljali smo da će neko biti pozitivan, sve nas je to koštalo i atmosfere", iskren je Simić.

U takvom stanju, sa svega dva kontrolna meča i to na početku priprema, Crna Gora će u četvrtak igrati sa šampionom svijeta - Danskom na startu takmičenja.

"Zaista ne znam šta da očekujem i da li bi trebalo nešto da očekujem. Mislim da u uvom trenutku nismo adekvatan rival Danskoj i mislim da bi fokus trebalo staviti na ostale dvije utakmice (Slovenija, Sjeverna Makedonija). Danci su nedavno dobili Norvešku deset razlike, nemaju slučajeva zaraze. Biće skoro nemoguće igrati sa njima i da im pariramo", rekao je Simić.

facebook instagram twitter viber licenciranje
×