facebook instagram twitter viber licenciranje zrscg
Rukometni savez
Crne Gore

"Lavovi" savladali Kuvajt u prijateljskom meču u Podgorici

seniori
Crna Gora bolja od Kuvajta (29:27) u prijateljskoj utakmici u sklopu priprema za Evropsko prvenstvo, novi okršaj u petak.

„Lavovi“ su ostvarili pobjedu u prvom od tri prijateljske utakmice koje će odigrati ove sedmice u sklopu priprema za Evropsko prvenstvo u januaru – izabranici selektora Zorana Roganovića savladali su Kuvajt 29:27 (13:14).

Duel koji je bio izjednačen u prvom poluvremenu tokom kojeg nijedan tim nije imao prednost veću od jednog gola, naši momci prelomili su u svoju korist sredinom drugog poluvremena i zasluženo došli do pobjede.

Branko Vujović i Mirko Radović bili su najefikasniji sa po pet golova, dok su Filip Vujović, Stevan Vujović i Vasko Ševaljević postigli po tri.

Dva puta u strijelce su se upsiali Balša Čejović, Nemanja Grbović, Vuk Lazović i Božidar Simić, a mrežu Kuvajta po jednom su zatresli Jovan Abramović i Božo Anđelić.

Problem za stručni štab mogla bi da predstavlja povreda potkoljenice koju je krilo Filip Vujović doživio početkom drugog poluvremena. Vujović nije doživio prelom potkoljenice, od čega se strahovalo. Zbog jakog udarca moraće da miruje sedam do 10 dana, nakon čega će se priključiti pripremama reprezentacije za Evropsko prvenstvo.

Crna Gora i Kuvajt novi međusobni duel odigraće u petak u 19 sati u dvorani „Verde“.

facebook instagram twitter viber licenciranje
×