facebook instagram twitter viber licenciranje zrscg
Rukometni savez
Crne Gore

"Bile smo u lošem ritmu u drugom poluvremenu, to smo skupo platile"

seniori
"Loše smo odigrale u završnici, ali smo generalno u drugom poluvremenu bile u lošem ritmu. To smo skupo platile", kazala pivot Tatjana Brnović.

U drugom poluvremenu nedostajalo je pravog ritma, a Srbija je kaznila tehničke greške i mirno privela meč u svoju korist, kaže pivot Tatjana Brnović nakon trećeg poraza na Svjetskom prvenstvu u Španiji.

- Loše smo odigrale u završnici, ali smo generalno u drugom poluvremenu bile u lošem ritmu. Na kraju smo to skupo platile, napravile smo par tehničkih grešaka koje je Srbija lako kaznila i mirno privela meč kraju. Stvarale smo šanse, ali na kraju je sve palo u vodu tako lako. Osjetio se umor, mala rotacija, dale smo sve od sebe, ali nekad dođe ovakav dan – kazala je Brnović.

"Lavice" su izgubile 27:25, nakon što su poslije prvih 30 minuta vodile 18:14.

- Prvo poluvrijeme smo odigrale veoma dobro i sa odličnom energijom. U nastavku smo promašile neke zicere kojima je trebalod da prelomimo meč u svoju korist. To nas je koštalo pobjede. Moramo da damo sve od sebe i u preostala dva meča, da pokažemo energiju i karakter. Nemamo drugog izbora bez da se izdignemo iz ovoga – kazala je srednji bek Matea Pletikosić.

facebook instagram twitter viber licenciranje
×