facebook instagram twitter viber licenciranje zrscg
Rukometni savez
Crne Gore

Juniorke u ponedjeljak počinju pripreme za kvalifikacioni turnir u Podgorici

seniori
Crna Gora na kvalifikacionom turniru protiv Poljske i Italije, samo pobjednik ide na Svjetsko prvenstvo u Sloveniji.

Ženska juniorska reprezentacija u ponedjeljak počinje pripreme za kvalifikacioni turnir za Svjetsko prvenstvo za igračice do 20 godna koji će biti održan od 26. do 28. novembra u Podgorici.

Protivnici naše reprezentacije biće Poljska i Italija, a samo pobjednik izboriće plasman na planetarnu smotru koja se naredne godine održava u Sloveniji.

Generaciju igračica rođenih 2002. i 2003. godine predvodi trener Ivan Terzić, koji je objavio spisak 18 igračica koje će konkurisati za mjesto u timu.

Na spisku su golmanke Andrea Škerović, Marija Marsenić i Jovana Kadović (Budućnost Bemax), krila Nađa Kadović, Milica Anđušić (Budućnost Bemax), Anastasija Marsenić (Molde, Norveška) i Danila Radonjić (Nikšić), bekovi Andrijana Popović, Mia Ražnatović, Gordana Marsenić, Anđela Milošević i Jelena Vukčević (Budućnost Bemax), Mina Novović (Salud Tenerife, Španija), Suzana Zečević (Kumanovo, Sjeverna Makedonija) i Sara Gugač (Jagodina, Srbija), te pivoti Anastasija Krivokapić (Umag, Hrvatska), Žana Bulatović (Levalea) i Tijana Lutovac (Budućnost Bemax).

Na spisku rezervnih igračica su golmanka Milena Vujisić (Grude, Bosna i Hercegovina), krila Ana Radović (Ulcinj), Tamara Radonjić i Maša Kuzmanović (Budućnost Bemax), te bekovi Bojana Racković, Nikolina Marković, Maša Mitrović i Kristina Arsenijević (Budućnost Bemax).

Prvi trening nacionalnog tima zakazan je za ponedjeljak, 22. novembar u 10 sati u Univerzitetskom sportsko-kulturnom centru u Podgorici.

facebook instagram twitter viber licenciranje
×