facebook instagram twitter viber licenciranje zrscg
Rukometni savez
Crne Gore

Lovćen i Budvanska rivijera Budva maksimalni nakon četiri kola

seniori
Lovćen, Budvanska rivijera Budva, Partizan 1949, Brskovo i Jedinstvo ostvarili pobjede u utakmicama četvrtog kola SBBet Prve lige.

Lovćen, Budvanska rivijera Budva, Partizan 1949, Brskovo i Jedinstvo ostvarili su pobjede u utakmicama četvrtog kola SBBet Prve crnogorske lige, dok je jedan meč završen bez pobjednika.

Lovćen je ostvario ubjedljivu pobjedu protiv Mornara 7 (39:22), predvođen Slavenom Lekićem sa devet i Draškom Kaluđerovićem koji je postigao šest golova.

U redovima tima iz Bara najbolji su bili Luka Mrdak sa osam i Jovan Marojević sa sedam pogodaka.

Ubjedljivu pobjedu upisala je i Budvanska rivijera Budva i to na gostovanju ekipi Komova (32:22).

Đorđo Peruničić je bio najefikasniji u pobjedničkom timu sa šest golova, dok su po pet puta protivničku mrežu zatresli Radivoje Đođić i Luka Došljak.

U redovima Komova bolji od ostalih bio je Predraga Stojanović sa sedam pogodaka.

Partizan 1949 je očekivano slavio na gostovanju Sutjesci (33:26) i stigao do trećeg trijumfa u sezoni, u kojoj ima i remi.

Ivan Čule je sa 17 odbrana bio najistaknutiji u pobjedničkom timu, u čijim redovima je Veselin Drakulović postigao osam pogodaka, dva više od Srđana Nikitovića, a tri od Gavrila Samardžića i Vuka Kaluđerovića.

Kod domaćina, najbolji je bio Matija Zmajević sa 10 golova.

Jedinstvo je upisalo prvu pobjedu u sezoni, i to u duelu sa još jednim timom sa sjevera Crne Gore – u ,,Nikoljcu“ je bilo bolje od ekipe Berane 1949 – 25:22.

Edvin Kučević i Danilo Joksimović postigli su po sedam golova, dok je golman Irvin Ljaljević imao 13 odbrana.

Čak 22 uspješne intervencije imao je golman gostiju Nemanja Popović, ali osim Nemanje Marsenića (11 golova) nije imao dovoljno raspoloženih saigrača.

Bez pobjednika je završen duel u Pljevljima – Rudar i Budućnost Podgorica igrali su 23:23.

Dragan Jelušić je postigao deset golova u timu Rudara, dok su u redovima ekipe iz Podgorice, po pet pogodaka postigli Milovan Marković i Dejan Lipovina.

facebook instagram twitter viber licenciranje
×