facebook instagram twitter viber licenciranje zrscg
Rukometni savez
Crne Gore

Crna Gora protiv Rumunije za 7. mjesto na Evropskom prvenstvu

seniori
Crna Gora ubjedljivo poražena (33:17) od Norveške, u nedjelju protiv Rumunije igra za 7. mjesto.

Crna Gora igraće u nedjelju protiv Rumunije za sedmo mjesto na Evropskom prvenstvu u Podgorici – izabranice trenera Ivana Terzića ubjedljivo su poražene od Norveške 33:17 (16:6) u prvom meču razigravanja od petog do osmog mjesta.

Rumunija je u prvom meču razigravanja poražena (27:23) od Hrvatske nakon velikog pada u igri u drugom poluvremenu.

Konačan rezultat najbolje govori o odnosu snaga na terenu dvorane „Verde“ – Norveška je krenula silovito od starta, već u 19. minutu vodila je 10:4, a prednost je bila dvocifrena na kraju prvog poluvremena – 16:6. U nastavku jedina dilema bila je konačna razlika, pa će Norveška igrati za peto mjesto.

Nakon sjajnog starta prvenstva i pobjeda protiv Danske i Austrije, naša reprezentacija bez prvog srednjeg beka Anđele Milošević koja je doživjela povredu, suočena sa problemima zbog stomačnog virusa koji muči nekoliko igračica, ne može da uhvati pravi ritam, pa je nakon četvrtog uzastopnog poraza, preostala borba za sedmo mjesto.

Jelena Vukčević je bila najefikasnija u našem timu sa pet golova, dok je sjajno izdanje ponovo imala golmanka Marija Marsenić sa 13 odbrana.

facebook instagram twitter viber licenciranje
×