facebook instagram twitter viber licenciranje zrscg
Rukometni savez
Crne Gore

Kraj za "lavice" u Tokiju, Rusija srušila san o osvajanju medalje

seniori
Crna Gora zaustavljena u četvrtfinalu Olimpijskih igara u Tokiju - Rusija je eliminisala našu reprezentaciju (32:26) i nastavlja pohod na odbranu zlata sa prethodnih Igara.

Crna Gora je zaustavljena u četvrtfinalu Olimpijskih igara u Tokiju - Rusija je eliminisala našu reprezentaciju (32:26) i nastavila pohod na odbranu zlatne medalje osvojene u Rio De Žaneiru prije pet godina.

Loš početak meča odveo je izabranice selektorke Bojane Popović u poraz od velikana svjetskog rukometa - Rusija je povela 4:0, potom 7:1, a sredinom prvog poluvremena bilo je 12:5.

Iako su naše djevojke zahvaljujući odličnom izdanju u finišu prvog poluvremena prišle na dva gola zaostatka, priliku za potpuni priključak propustile su na startu drugog poluvremena - nijesu iskoristile nekoliko napada da pridju na samo gol zaostatka, pa je Rusija povela 28:22 u 47.minutu i prelomila meč u svoju korist.

Jovanka Radičević je postigla 10 golova, Đurđina Jauković osam, a Itana Grbić četiri. To je međutim, bilo nedovoljno da se iznenadi favorizovani protivnik, pa je srušen san o osvajanju medalje u Tokiju.

facebook instagram twitter viber licenciranje
×