facebook instagram twitter licenciranje zrscg
Rukometni savez
Crne Gore

"Teška i zahtjevna grupa, ali vjerujem u naš tim"

seniori
Crna Gora je dobila veoma tešku grupu u kojoj je svaki protivnik težak i zahtjevan, ali najvažnije je da ekipa bude kompletna i da sve djevojke budu zdrave na početku priprema...

Crna Gora je dobila veoma tešku grupu u kojoj je svaki protivnik težak i zahtjevan, ali najvažnije je da ekipa bude kompletna i da sve djevojke budu zdrave na početku priprema, kazala je kapiten Jovanka Radičević nakon žrijeba za Evropsko prvenstvo koje će u decembru biti održano u Danskoj i Norveškoj.

Žrijebom je odlučeno da će rivali „lavicama“ u Herningu biti aktuelni šampion Evrope – Francuska, jedan od domaćina prvenstva – Danska i Slovenija koja je bila protivnik i na posljednjem šampionatu Evrope prije dvije godine.

- Dobili smo veoma tešku grupu. Svaki rival je veoma težak i zahtjevan, ali vjerujem u naš tim. Nadam se da ćemo se okupiti u kompletnom sastavu i da ćemo biti zdrave na početku priprema jer je to najvažnije. Navikle smo navijače i očekivanja svih od Crne Gore su da ide do kraja, ali sada mogu da obećam samo da ćemo se boriti, pa ostaje da se vidi za koji rezultat će to biti dovoljno – kazala je Radičević.

facebook instagram twitter licenciranje
×