facebook instagram twitter viber licenciranje zrscg
Rukometni savez
Crne Gore

Stručni štab reprezentacije u posjeti reprezentativcima uoči Evropskog prvenstva

seniori
Stručni štab muške seniorske reprezentacije prethodnih dana boravio na Cetinju, u Baru, Pljevljima i Nikšiću.

Stručni štab muške seniorske reprezentacije već je počeo pripreme za Evropsko prvenstvo koje će u januaru naredne godine biti održano u Mađarskoj i Slovačkoj, a na kojem će „lavovi“ igrati u grupi A u Debrecinu protiv Danske, Slovenije i Sjeverne Makedonije.

Naime, selektor Zoran Roganović, direktor reprezentacije Draško Mrvaljević i kondicioni trener Anton Klaeson prethodnih dana boravili su na Cetinju, u Baru, Pljevljima i Nikšiću, gdje su posjetili sadašnje reprezentativce koji su završili klupsku sezonu, kao i one koji su na širem spisku kandidata za nacionalni tim.

Bila je to odlična prilika da članovi stručnog štaba nakon razgovora sa igračima o utiscima iz upravo završene klupske sezone, obave preliminarna testiranja i najave plan priprema za izazov koji „lavove“ očekuje naredne godine. Kondicioni trener Klaeson svim reprezentativcima pripremio je individualni programa rada tokom ljetnjih mjeseci, a neki od njih dobili su i dodatne savjete kako bi unaprijedili pojedine segmente fizičke pripremljenosti.

Nakon uspješno odrađenih kvalifikacija za Evropsko prvenstvo koje su završene 2. maja, „lavovi“ bi ponovo trebalo da se okupe u novembru, kada je na programu EHF sedmica, dok ih prvog mjeseca naredne godine očekuje šesti nastup na smotri najboljih selekcija Starog kontinenta.

facebook instagram twitter viber licenciranje
×