facebook instagram twitter viber licenciranje zrscg
Rukometni savez
Crne Gore

"Dobile smo veoma tešku grupu, ali uvijek idemo težim putem"

seniori
RSCG

Iako je Crna Gora dobila tešku grupu za Evropsko prvenstvo u Danskoj i Norveškoj, ukoliko bude na potrebnom nivou u prvom dijelu prvenstva, ima velike šanse da se nada dobrom rezultatu na smotri najboljih selekcija Starog kontinenta, kazala je lijevo krilo našeg državnog tima Majda Mehmedović.

Žrijebom je odlučeno da će rivali „lavicama“ u Herningu biti aktuelni šampion Evrope – Francuska, jedan od domaćina prvenstva – Danska i Slovenija koja je bila protivnik i na posljednjem šampionatu Evrope prije dvije godine.

- Mislim da smo dobili jako tešku grupu, ali iskreno to me i ne čudi, jer uvijek idemo težim putem. Za protivnike smo dobile reprezentacije sa kojima često igramo i koje veoma dobro poznajemo, što je možda i pozitivna stvar. Ukoliko budemo na potrebnom nivou u prvom dijelu prvenstva, imamo velike šanse da se nadamo dobrom rezultatu u Danskoj i Norveškoj. Iza sebe imamo veoma dobro prvenstvo u Japanu, svake godine smo sve bolje i uigranije, pa su i moje misli pozitivne uoči izazova koji nas očekuje u Danskoj i Norveškoj – kazala je Mehmedović.

facebook instagram twitter viber licenciranje
×