facebook instagram twitter viber licenciranje zrscg
Rukometni savez
Crne Gore

"Lavice" nakon veličanstvene pobjede - Djelovale smo moćno

seniori
"Vjerovale smo u trijumf do kojeg nas je vodila jaka energija i snažna odbrana”, kazala je golmanka Ljubica Nenezić.

Pobjedom nad moćnom Norveškom, rukometašice Crne Gore došle su na korak od plasmana na Olimpijske igre u Tokiju.

Put na najveću svjetsku sportsku smotru može biti ovjeren već večeras, ukoliko Norveška ne savlada Rumuniju u duelu koji počinje u 19 sati i 30 minuta.

Sjajna golmanka Ljubica Nenezić sumirala je utiske nakon izdanja za pamćenje u duelu protiv najdominantnije reprezentacije u 21. vijeku.

“Dale smo sto odsto sebe što nam je donijelo veliku pobjedu. Vjerovale smo u trijumf do kojeg nas je vodila jaka energija i snažna odbrana”, kazala je Nenezić i dodala:

“Možemo večeras mirne glave da gledamo utakmicu i polako se spremamo za posljednju sa Rumunijom. Sigurna sam da ćemo primijeniti isti recept”.

Desni bek Andrea Klikovac je prije samo dvije sedmice preležala koronu, ali je smogla snage da odigra izvanredno, kako u odbrani, tako i u napadu.

“Iskreno, skoro niko nije vjerovao da možemo da pobijedimo, a tek da vodimo ili sa ovolikom razlikom da završimo meč! Od prvaka Evrope primile smo 23 gola, što je bio ključ i mislim da smo ih u ovom segmentu, odbranom 5-1, iznenadili. U napadu smo bile strpljive i svaki potez je bio na mjestu. Sve igračice bile su uključene i ko god da je ušao sa klupe – pomogao je. Svaka čast”, kazala je članica CSM Bukurešta.

Crna Gora će u nedjelju od 16 sati igrati protiv Rumunije.

facebook instagram twitter viber licenciranje
×