facebook instagram twitter viber licenciranje zrscg
Rukometni savez
Crne Gore

"Bemax" novi sponzor Rukometnog saveza Crne Gore

seniori
Ugovor su potpisali predsjednik Rukometnog saveza Crne Gore Petar Kapisoda i izvršni direktor kompanije „Bemax“ Miladin Mijajlović.

Rukometni savez Crne Gore i kompanija „Bemax“ potpisali su ugovor o sponzorstvu. Ugovor su u prostorijama Saveza potpisali predsjednik Saveza Petar Kapisoda i izvršni direktor kompanije „Bemax“ Miladin Mijajlović.

To je drugi sponzorski ugovor potpisan u ovoj godini, nakon što je prethodne sedmice produžena saradnja sa kompanijom „SBbet“, čime se potvrđuje da je sve više društveno odgovornih kompanija spremnih da ulažu u razvoj crnogorskog rukometa i podršku aktivnostima reprezentativnih selekcija na međunarodnoj sceni.

„Zadovoljstvo mi je što je jedna od najuspješnijih crnogorskih kompanija od danas partner Rukometnog saveza Crne Gore. Mnogo puta je rečeno da najbolji idu uz najbolje, a vjerujem da je ovaj ugovor najbolja potvrda toga. Drago mi je što je „Bemax“ koji je od ranije prepoznat kao društveno odgovorna kompanija koja izdvaja značajna sredstva za podršku crnogorskom sportu, donio odluku da je Rukometni savez partner sa kojim može da ostvari poslovne ciljeve. Ovo je drugi značajan sponzorski ugovor koji zaključujemo u ovoj godini, čime se potvrđuje da uspješne kompanije prepoznaju ono što radimo“, kazao je Kapisoda.

„Kompanija „Bemax“ već duži niz godina aktivno učestvuje u projektima zajednice, kako kroz humanitarne akcije i razne vrste pomoći, tako i kroz ulaganja u kulturu i sport. Potpisivanjem ovog ugovora naša kompanija nastavlja u pravcu upravo tog opredijljenja, ulaganja i pružanja podrške sportu, kako pojedincima, tako i klubovima i savezima, a u cilju promovisanja spota među mladima kao bitnog faktora koji utiče na razvoj pojedinca i društva u cjelini. Do sada postignuti rezultati naših rukometašica i rukometaša, kao i značaj takmičenja u ovoj godini opredijelili su nas da sa ovim sponzorstvom doprinesemo ostvarivanju što boljih rezultata i promociji rukometa i naše države„, kazao je Mijajlović.

facebook instagram twitter viber licenciranje
×