facebook instagram twitter viber licenciranje zrscg
Rukometni savez
Crne Gore

"Ars Medica" novi partner Rukometnog saveza Crne Gore

seniori
Ugovor su potpisali predsjednik RSCG Petar Kapisoda i izvršni direktor „Ars Medica“ dr Milija Šuković.

Rukometni savez Crne Gore dobio je novog partnera – specijalna bolnica „Ars Medica“ iz Podgorice od danas je dio sponzorskog i partnerskog pula „crnogorske kuće rukometa“.

Ugovor u prostorijama Saveza potpisali su predsjednik RSCG Petar Kapisoda i izvršni direktor „Ars Medica“ dr Milija Šuković. Sve reprezentativne selekcije po povoljnijim uslovima, u navedenoj bolnici, odrađivaće testiranja na virus COVID-19, a ugovorom je definisano i to da će specijalistički pregledi iz oblasti stomatologije i ginekologije biti besplatni.

„Zadovoljstvo mi je što je renomirana zdravstvena ustanova kao što je „Ars Medica“ prepozala naš rad i rezultate koje reprezentativne selekcije ostvaruju na međunarodnoj sceni. Ovaj ugovor je potvrda navedenog, a ujedno i temelj za našu saradnju koja će doprinijeti ostvarivanju jednog od naših prioriteta – zdravlja igračica i igrača koji ponosno nose dres sa državnim grbom i predstavljaju Crnu Goru širom Evrope i svijeta. Uz sponzore i partnere koji finansijski podržavaju naše brojne aktivnosti, ova podrška je višestruko značajna, jer ćemo u vremenu kada se čitav svijet suočava sa pandemijom virusa COVID-19, po povoljnijim uslovima odrađivati obavezna testiranja reprezentativaca, koji će ujedno imati i mogućnost da besplatno obavljaju specijalističke preglede u ovoj specijalnoj bolnici. Vjerujem da će zdravlje poslužiti naše reprezentativce u ovim izazovnim vremenima, da će „Ars Medica“ doprinijeti ispunjenju tog cilja, te da će saradnja biti na obostrano zadovoljstvo i u cilju ostvarivanja prioriteta koje Savez, ali i naš novi partner, imaju u narednom periodu“, kazao je Kapisoda.

„Specijalna bolnica „Ars Medica“ ima veliko zadovoljstvo što je današnjim ugovorom sa Savezom otpočela saradnju koja za cilj ima maksimalnu bezbjednost rukometaša i rukometašica, kao i rukovodilaca Saveza. Za potrebe Saveza ćemo obavljati testiranja najsavremenijim metodama PCR i brzih antigenskih testiranja, kako bi pratili situaciju sa virusom COVID-19, koja predstavlja veliki problem kako u Crnoj Gori, tako i širom svijeta. Ta testiranja ćemo obavljati po povoljnim uslovima. Nadamo se da će ova saradnja doprinijeti da ekipe i rukovodstvo Saveza što duže održe dobro zdravstveno stanje, a na tome će raditi naša brojna ekipa ljekara. Radujemo se ovoj saradnji, nadamo se da će se situacija sa virusom COVID-19 u dogledno vrijeme normalizovati, nakon čega bi nam se otvorile mogućnosti za unaprijeđenje saradnje“, kazao je Šuković.

facebook instagram twitter viber licenciranje
×