facebook instagram twitter viber licenciranje zrscg
Rukometni savez
Crne Gore

U srijedu uručenje nagrada najboljima u 2020. godini

seniori
Uručenje nagrada najboljim pojedincima u 2020. godini u srijedu, 13. januara sa početkom u 11 sati.

Uručenje nagrada najboljim pojedincima u 2020. godini u tradicionalnom izboru Rukometnog saveza Crne Gore biće organizovano u prostorijama Saveza, u srijedu, 13. januara sa početkom u 11 sati.

Igrač Lovćena Slobodan Bulajić i kapitenka reprezentacije i desno krilo Budućnosti Jovanka Radičević najbolji su rukometaš i rukometašica Crne Gore u prošloj godini.

Bulajić je član Lovćena koji je prvi dio takmičenja u Prvoj ligi završio sa maksimalnim učinkom i 10 pobjeda, a osvojio je i trofej pobjednika Kupa Crne Gore.

Radičević je u dresu Budućnosti u prošloj sezoni koja je prekinuta zbog pandemije virusa COVID-19 bila najbolji strijelac Lige šampiona, a izabrana je u idealni tim Evropskog prvenstva u Danskoj, na kome je Crna Gora u decembru osvojila osmo mjesto.

Najbolji rukometaš Crne Gore u inostranstvu je desni bek njemačkog Veclara Stefan Čavor, dok je Jeleni Despotović iz mađarskog Debrecina pripala nagrada za najbolju igračicu u inostranstvu.

Igrač Lovćena Mirko Latković je najbolji mladi rukometaš (2004. godište i mlađi) u našoj državi, a u ženskoj konkurenciji to priznanje pripalo je Andrei Škerović iz ORK Rudar.

facebook instagram twitter viber licenciranje
×