facebook instagram twitter viber licenciranje zrscg
Rukometni savez
Crne Gore

Stručnost i predanost sportu jedine reference za radni angažman u RSCG

seniori
RSCG

Povodom objave jednog portala očigledno formiranog samo za politički marketing uperen protiv Crne Gore, a u kojoj se poslovni angažman zaposlenog u Rukometnom savezu Crne Gore dovodi u vezu sa nacionalnom i političkom pripadnošću, želimo da iznesemo nekoliko činjenica.

Netačan je navod da je kolega koga ste pomenuli u tekstu „direktor svih muških selekcija“, jer je na tom radnom mjestu druga osoba. Neistina je i da je bio dio delegacije  na Evropskom prvenstvu u januaru ove godine u Austriji, jer nije ni bio u Gracu.

Mnogo značajnije je međutim, da ukažemo na to da Rukometni savez Crne Gore nikada nije birao zaposlene po nacionalnoj ili partijskoj paripadnosti. Stručnost i predanost sportu su bili i biće jedine reference koje nekoga preporučuju za radni angažman. Savez je nacionalna sportska federacija, ne politička partija, a zaposleni su oni koji su usko specijalizovani za svoj dio posla.

I na kraju postoji jedna istina u Vašem tekstu - na svim rukometnim takmičenjima gdje učestvuju naše selekcije intonira se himna i podiže zastava Crne Gore, a naši reprezentativci, reprezentativke, strucni štabovi kao i rukovodstvo s ponosom nose zastavu svoje zemlje, poštujući državne simbole. Tako će i biti dok je Crne Gore i Saveza - sve reprezentativne selekcije ponosno će pjevati državnu himnu, iako očigledno, ima onih kojima to i nije po volji.

facebook instagram twitter viber licenciranje
×