facebook instagram twitter viber licenciranje zrscg
Rukometni savez
Crne Gore

Selektor Roganović objavio spisak igrača za duele protiv Švedske

seniori
Okupljanje nacionalnog tima 2. januara u Podgorici, dueli na programu 6. i 9. januara.

Selektor muške seniorske reprezentacije Zoran Roganović objavio je spisak igrača za predstojeće utakmice protiv Švedske u kvalifikacijama za Evropsko prvenstvo 2022. godine u Mađarskoj i Slovačkoj. „Lavovi“ će ugostiti Švedsku 6. januara u Podgorici, dok je revanš na programu tri dana kasnije u Eskilstuni, gradu u kojem je selektor Crne Gore trener Guifa.

Poslije pobjede protiv Kosova i poraza od Rumunije na startu kvalifikacija, „lavovi“ će u duelima protiv selekcije koja je po četiri puta bila šampion Evrope i svijeta, pokušati da osvoje bod koji bi im širom otvorio vrata učešća na smotri najboljih selekcija Starog kontinenta.

Na spisku selektora Roganovića je 18 igrača i to golmani Nebojša Simić i Mile Mijušković, krila Miloš Vujović, Aleksandar Bakić, Marko Lasica i Mirko Radović, bekovi Vasko Ševaljević, Stevan Vujović, Miloš Božović, Stefan Čavor, Vladan Lipovina, Branko Vujović, Radojica Čepić i Arsenije Dragašević, te pivoti Branko Kankaraš, Nebojša Simović, Nemanja Grbović i Miodrag Ćorsović.

Okupljanje nacionalnog tima planirano je za 2. januar.

facebook instagram twitter viber licenciranje
×