facebook instagram twitter viber licenciranje zrscg
Rukometni savez
Crne Gore

Eminentni predavači na reprezentativnom kampu na Ivanovim Koritima.

seniori
RSCG

Rukometni kamp na Ivanovim Koritima koji će okupiti dječake rođene 2004/2005 i 2006/2007 godine počinje u subotu, 15. avgusta i trajaće do 24. avgusta.

Sa reprezentativnim selekcijama u narednih deset dana radiće Aleksandar RoganovićMarko MartinovićNikola Jablan i direktor muške reprezentacije Draško Mrvaljević, dok će tradicionalno biti prisutni i Dobrislav Vujović i Miško Popović.

Dio stručnog tima za navedenu reprezentativnu akciju trebalo je da bude i Nedim Selmanović, koji je spriječen zbog obaveza u Rukometnom klubu Rudar.

U radu će takođe učestvovati i naši iskusni treneri koji će imati nekoliko pokazno edukativnih treninga.

Član stručnog štaba naše muške reprezentacije Gojko Vučinić će 16. avgusta u 16 sati imati trening na temu „Napad na odbranu 5:1  i obuka igrača za napad na 5:1“, dok će 19. avgusta u 10 sati, trener Budućnosti, osvajač olimpijske medalje i evropske titule na klupskom i reprezentativnom nivou Dragan Adžić, prezentovati temu „Individualna nadgradnja igrača za igru u odbrani i segment igrača manje i metodika obucčvanja“.

Takođe, planirana su i predavanja bivšeg crnogorskog reprezentativca, sada uspješnog trenera Steva Nikočevića na teme „Metodika obučavanja i postavka odbrane 3:2:1“ i „Individualne karakteristike halfova i njihova obuka“.

Koristimo priliku da izrazimo zahvalnost svim trenerima na vremenu koje su posvetili radu sa našim najmlađim reprezentativcima na ovogodišnjem kampu.

 

facebook instagram twitter viber licenciranje
×