facebook instagram twitter viber licenciranje zrscg
Rukometni savez
Crne Gore

Lovćen i dalje maksimalan, na "plus 6" u odnosu na Komove i Berane 1949

seniori
Lovćen i Berane 1949 ostvarili pobjede u 11. kolu Prve lige, dva meča odgođena.

Rukometaši Lovćena zadržali su maksimalan učinak i poslije 11. kola Prve lige, u kojem je važnu pobjedu ostvarila i ekipa Berana 1949.

Aktuelni šampion savladao je u Baru ekipu Mornara 7 rezultatom 35:26 i upisao desetu pobjedu ove sezone kojom je stekao šest bodova prednosti u odnosu na Komove.

Najzaslužniji za nastavak serije cetinjskog tima bio je Igor Marković sa devet, dok su po šest postigli Nemanja Drakulović i Vuk Latković.

U ekipi Mornara 7, koja je doživjela sedmi poraz, najbolji je bio Luka Mrdak sa šest golova.

Berane 1949 je u svojoj dvorani slavilo 27:25 i upisalo sedmu pobjedu kojom se izjednačilo sa ekipom Komova na drugoj poziciji.

Najefikasniji u pobjedničkom timu bio je Nemanja Đurašković sa sedam, Filip Marsenić postigao je pet, a po gol manje Luka Došljak i Đorđe Folić.

U ekipi Partizana, koja je peti put poražen ove sezone, Bogdan Međedović je postigao pet, a po gol manje Veselin Drakulović, Nemanja Barac i Đorđo Peruničić.

Utakmica između Danilovgrada i Jedinstva, koja je bila zakazana za nedjelju, odgođena je zbog pozitivnih testova na koronavirus u bjelopoljskom timu.

Iz istog razloga odgođen je i duel Rudara i Budvanske rivijere koji će biti odigran 24. februara naredne godine.

U ovom kolu slobodna je ekipa Кomova.

facebook instagram twitter viber licenciranje
×