facebook instagram twitter viber licenciranje zrscg
Rukometni savez
Crne Gore

"Žao mi je ako sam razočarao rukometni svijet u Crnoj Gori"

seniori
"Podnosim odmah ostavku, žao mi je ako sam razočarao rukometni svijet u Crnoj Gori", rekao je Šola na konferenciji za novinare nakon utakmice.

Crna Gora neće igrati na Svjetskom prvenstvu, tamo će umjesto nje biti Italija.

Selektor Vlado Šola saopštio je da preuzima odgovornost i da neće više voditi "lavove".

"Čestitam igračima i preuzimam odgovornost za sve... Sve što je bilo loše kriv sam ja. Podnosim odmah ostavku, žao mi je ako sam razočarao rukometni svijet u Crnoj Gori", rekao je Šola na presu nakon meča.

Zahvalio se Rukometnom savezu Crne Gore.

"Imali smo dobar period na Evropskom prvenstvu. Hvala igračima na saradnji, svakome želim sve najbolje i nikad nijednu ružnu riječ neću reći n o kome sa kim sam radio u Crnoj Gori. Ako bude suprotno, vjerovatno imaju razloga zašto bi to napravili", dodao je Šola.

Nastavio je u sličnom ritmu...

"Ne želim da govorim na način da je neko namjerno nešto uradio ili nije htio. Bili smo nadigrani, nismo imali energiju i samopouzdanje koje je potrebno".

Vidno razočaran sada već bivši selektor nije želio mnogo da govori o dvomeču sa Italijom.

"Jednostavno nas je Italija nadigrala u oba meča - bila je kvalitenija i u odbrani i napadu. Nismo imali odgovor, slabo smo otvorili meč, ali... Ne bih o razlozima, jer bi ispalo da se pravdam, a to ne želim. Kažem - nadigrani smo", dodao je Šola.

facebook instagram twitter viber licenciranje
×