facebook instagram twitter viber licenciranje zrscg
Rukometni savez
Crne Gore

„DIVA“ i u naredne tri godine zvanična voda Rukometnog saveza Crne Gore

seniori
Rukometni savez Crne Gore (RSCG) i kompanija „Per-Akva“ d.o.o. - proizvođač „Durmitorske izvorske vode - DIVA“ nastavljaju saradnju.

Rukometni savez Crne Gore (RSCG) i kompanija „Per-Akva“ d.o.o. - proizvođač „Durmitorske izvorske vode - DIVA“ nastavljaju saradnju.

To je ozvaničeno potpisivanjem ugovora između predsjednika Saveza Petra Kapisode i vlasnika kompanije „Per-Akva“ d.o.o. Ljuba Perišića i Vojina Žugića, u prostorijama ''crnogorske kuće rukometa''. DIVA će tako ostati zvanična voda reprezentativnih selekcija, čime se nastavlja saradnja započeta 2018. godine.

„DIVA“ je pružila značajnu podršku svim našim aktivnostima u proteklim godinama, zbog čega je posebno zadovoljstvo što nastavljamo saradnju. Posebno me raduje kada nastavljamo saradnju sa kompanijama koje su nas podržale u proteklom periodu, jer je to potvrda da je ista bila na obostrano zadovoljstvo i da su ostvareni zajednički planovi. I ova, kao i podrška drugih kompanija sa kojima imamo zaključene ugovore, veoma je dragocjena. Zbog obimnog rasporeda koji imamo, dobrodošla je podrška onih koji prepoznaju značaj ulaganja u sport. Uvjeren sam da će naši momci i djevojke dati sve od sebe da opravdaju očekivanja, a ako bude tako, ulaganja društveno odgovornih kompanija kao što je DIVA će dobiti puni smisao“, kazao je Kapisoda.

Vlasnici kompanije „Per-Akva“ Ljubo Perišić i Vojin Žugić istakli su zadovoljstvo zbog nastavka saradnje sa „crnogorskom kućom rukometa“.

Rukomet je ponos i brend države Crne Gore. I mi želimo da voda „DIVA“ bude naš ponos i brend Crne Gore. Zato je ova saradnja logičan sljed. Samo uz najbolje se uči kako se postaje šampion. Neka nam je srećna i dugotrajna saradnja“, saopšteno je iz kompanije „Per-Akva“.

facebook instagram twitter viber licenciranje
×