facebook instagram twitter viber licenciranje zrscg
Rukometni savez
Crne Gore

Hipotekarna banka i ove godine partner Rukometnog saveza Crne Gore

seniori
Nastavak saradnje kojom je predviđeno da će Hipotekarna banka, biti partner Rukometnog saveza Crne Gore do kraja 2024. godine.

Rukometni savez Crne Gore i Hipotekarna banka nastavljaju saradnju.

Ugovor koji su u prostorijama Saveza potpisali predsjednik Saveza Petar Kapisoda i član Upravnog odbora Hipotekarne banke Nikola Špadijer, predstavlja nastavak saradnje kojom je predviđeno da će navedena banka, biti partner „crnogorske kuće rukometa“ i do kraja 2024. godine.

Nakon uspješnih nastupa „lavica“ na Svjetskom i „lavova“ na Evropskom prvenstvu, a uoči brojnih izazova koji očekuju reprezentativne selekcije u olimpijskoj godini, potpisivanje novog ugovora o partnerstvu sa Hipotekarnom bankom, nova je potvrda da rad Saveza prepoznaju društveno odgovorne kompanije.

„Nastavljamo partnerski odnos sa Hipotekarnom bankom koja je jedan od lidera na bankarskom tržištu naše države. Zadovoljstvo nam je kada društveno odgovorne kompanije prepoznaju naš rad, jer samo uz širok krug sponzora i partnera koji nas podržavaju, možemo da ostvarimo zacrtane ciljeve. I Hipotekarna banka i Savez imaju ambiciozne planove u ovoj godini, a vjerujem da ćemo ih zajednički ispuniti, jer bi u tom slučaju, mogli da konstatujemo da je saradnja bila na obostrano zadovoljstvo, što je bio slučaj i do sada“, kazao je Kapisoda.

Špadijer je istakao da Hipotekarna banka nastavkom saradnje sa Savezom, želi da doprinese razvoju jednog od najuspješnijih sportova u našoj državi.

„Dijelimo iste vrijednosti i ulažemo u snagu timskog duha. Sa ponosom možemo da konstatujemo da i Hipotekarna banka i Savez postižu vrhunske rezultate, a vjerujem da je današnji događaj, najava novih uspjeha u narednom periodu. Svim reprezentativnim selekcijama želimo puno uspjeha na narednim takmičenjima, uz poruku da će od strane zaposlenih i uprave Hipotekarne banke, imati iskrenu i veliku podršku“, kazao je Špadijer.

facebook instagram twitter viber licenciranje
×