facebook instagram twitter viber licenciranje zrscg
Rukometni savez
Crne Gore

"Glavni cilj u ovoj godini je baraž za plasman na Svjetsko prvenstvo"

seniori
"Glavni cilj u ovoj godini je baraž u maju, a pripreme za taj dvomeč će krenuti nakon što saznamo ko će nam biti protivnik – Italija ili Belgija", kazao selektor Šola."

Glavni cilj reprezentacije u ovoj godini je baraž za plasman na Svjetsko prvenstvo, a nakon što u martu bude poznato da li će protivnik biti Belgija ili Italija, biće dovoljno vremena za pripremu dvomeča, kazao je selektor Vlado Šola nakon što je Upravni odbor Rukometnog saveza Crne Gore donio odluku o potpisivanju novog ugovora sa hrvatskim stručnjakom.

Izjava selektora Vlada Šole nakon potpisivanja novog ugovora sa Rukometnim savezom Crne Gore

Zahvaljujem se Upravnom odboru Saveza na čelu sa predsjednikom Petrom Kapisodom na dosadašnjoj uspješnoj saradnji, te ukazanom povjerenju za nastavak iste. I igračima ukazujem zahvalnost na iskrenom i patriotskom odnosu prema dresu sa državnim grbom. Zajedno sa saradnicima, uradiću sve da opravdam ukazano povjerenje.

U martu nas očekuje okupljanje u okviru EHF sedmice tokom koje ćemo odigrati jednu ili dvije prijateljske utakmice. To će biti prilika da vidimo na djelu neke nove igrače, ali i da ispravimo nedostatke koje smo uočili nakon analize nastupa na Evropskom prvenstvu.

Glavni cilj u ovoj godini je baraž u maju, a pripreme za taj dvomeč će krenuti nakon što saznamo ko će nam biti protivnik – Italija ili Belgija. Vjerujem da će biti dovoljno vremena da se na pravi način pripremimo za te utakmice.

facebook instagram twitter viber licenciranje
×